UMO Live event

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat we op 28 september samenkomen voor ons UMO live evenement in Delft. U bent van harte uitgenodigd om 's middags in Delft bij ons te zijn voor een inspirerende bijeenkomst!
 
Tijdens dit live evenement zal het UMO consortium met trots het Urban Mobility Observatory (UMO) project presenteren, gericht op het archiveren en delen van uitgebreide verkeers-, vervoers- en mobiliteitsgegevens. Daarnaast willen we met een divers publiek van onderzoekers, overheden en praktijkmensen het enorme potentieel van UMO voor (onderzoeks)projecten en behoeften voor toekomstige open source dataverzameling verkennen.
 
Gebruik de volgende link om ons te laten weten dat u meedoet:
https://lnkd.in/gFehHZwT
 
We kijken er naar uit je te verwelkomen op 28 september in Delft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *